Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 2.november

De som fulgte oss hentet også tirsdag gode kroner. En ny dag med greit utvalg til onsdag å være. I tillegg pene penger å hente i Viking Lotto denne dagen.


I dag er det trekning i Vikinglotto. 54 millioner blanke kroner skal finne nye eiere. Så føler du at du har dagen så kan det kanskje lønne seg å levere en kupong. Oddsen i dag har en norsk kamp, mer Champions League spill og midtuke runde i engelske Championship som utvalg i dag.

Skeid - Arendal U 4.20
Vi velger oss den norske kampen som vår hovedkamp i dag. Skeid skal møte Arendal kvalifiserings kamp for OBOS ligaen. Skeid havnet på tredjesisteplass i årets serie og må ut i kvalifisering. Arendal har allerede spilt to kvalifiseringskamper for å få lov til å møte Skeid. Første tapte de 1-0 mot Ull/Kisa, men vant returoppgjøret 3-0. Så er det dette med divisjonsforskjellen da. Er Skeid så mye bedre enn topp Post Nord-liga lag? Oddsen på kampen: H 1.60, U 4.20, B 4.40. Vi tror det blir en U i denne første kampen til 4,20 i odds. Kampstart kl. 1400.

Andre forslag
Cardiff City – Watford  B
Norwich – QPR  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen