Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 2.juli

Det ble treff på alle tre spilleforslagene vi hadde til dere fredag. I dag har vi funnet frem noen flere spennende objekter.

Endelig helg og nye muligheter i spillverden. Vi har trekning i Lotto i dag og det kan gi pluss på feriebudsjettet hvis du leverer kupong. Oddsen i dag byr på en del norsk fotball. I hovedsak mest Norsk Tipping liga, men også noen kamper i Eliteserien. 

Odd - Bodø/Glimt (hcp Glimt vinner og holder nullen) Ja 3.10
Vi velger oss kampen mellom Odd og Bodø/Glimt i Eliteserien som vår hovedkamp i dag. Odd ligger på 10.plass med 15 poeng. Bodø/Glimt ligger på 5.plass med 19 poeng. Odd har 3 tap og 3 seire på sine 6 siste kamper. Bodø/Glimt har ett tap, 2 uavgjorte og 3 seire på sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 4.60, U 4.10 og B 1.65. Vi tror Bodø/Glimt vinner denne kampen, men vi ønsker bedre odds. Vi satser på et handikap spill som vi traff greit med sist, Bodø/Glimt vinner og holder nullen til 3.10 i odds. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
Jerv – Haugesund  B
Sligo Rovers - Shelbourne FC  H

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.