Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 2.desember

Det er fredag og et litt bredere utvalg å velge i. I tillegg er det en enorm formue til en vinner av kveldens Lotto-spill.


Vi har ny trekning i Eurojackpot i dag og 588 millioner kriner skal finne nye eiere. Føler du at du har dagen så kan det kanskje våre lurt å levere en kupong. Deltar du ikke, så vinner du ikke. Vi har også i dag fire VM kamper  som man kan sette penger på. Det spisser seg til og en del meriterte fotball nasjoner har allerede takket for seg i dette mesterskapet. kanskje blir det flere i dag også. Elles på oddsen så er det kamper fra lavere divisjoner i fra Europa det går mest i. 

Ghana - Uruguay (hcp Uruguay vinner og holder nullen) Ja 2.70
Vi velger oss kampen mellom Ghana og Uruguay i fotball VM som vår hovedkamp i dag. Ghana ligger på andreplass i gruppen tre poeng bak lederlaget Portugal. Uruguay har skuffet stort og tatt bare ett poeng så langt. Vinner Uruguay dette oppgjøret så kan de klatre opp til 2.plass i gruppen. Man må vel nesten regne med at Portugal kommer til å slå Sør Korea i sin kamp i denne gruppen. Oddsen på kampen: H 4.60, U 3.65 og B 1.67. Vi ønsker en bedre odds og velger oss handikap varianten Uruguay vinner og holder nullen til 2.70 i odds. Kampstart kl. 1600.

Andre forslag
Sør Korea - Portugal U
Serbia - Sveits  B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen