Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 2.august

Noen rolige dager før helgen treffer oss med fullt kampprogram igjen. De som fulgte oss mandag fikk inn to av tre spill til pen odds. Sjekk uansett hva vi har funnet til dere denne dagen.

Det er fremdeles store penger i førstepremiepotten i Eurojackpot. Det er trekning i dag og 207 millioner kroner venter på ny eier. Så det er bare å prøve lykken.
Oddsen i dag  har ikke det aller største utvalget, men noen godbiter finner vi. Det er kvalifisering til gruppespill i Champions League som stå på menyen i dag. Ingen norske lag i aksjon i dag.

Union St. Gilloise - Glasgow  Rangers H 2.25
Vi velger oss kampen mellom Union St. Gilloise og Glasgow  Rangers i kvalifisering til Champions League gruppespill som vår hovedkamp i dag. Hjemmelaget er nok ukjent for de fleste av oss, men de kom på andreplass i den belgiske 1.divisjon i forrige sesong. Dette er tredje kvalifiseringsrunde med hjemme og bortekamper for disse to lagene. Så det blir litt å vekte de to lagene sine hjemlige serier hvor sterke de er i forhold til hverandre. Oddsen på kampen: H 2.65, U 3.20 og B 2.50. Vi tror hjemmelaget vinner denne kampen til brukbare 2.65 i odds . Kampstart kl. 2045.

Andre forslag
AS Monaco FC - PSV Eindhoven  H
Ludogorets 1947 - Dinamo Zagreb  B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.