Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 19.oktober

Ny dag med kamper fra England fotball på menyen. Sjekk ut hva vi har til dere denne dagen.


I dag er det trekning i Vikinglotto. Har du bruk for 31 millioner så kan det kanskje lønne seg å levere en innsats i dag. Prøv lykken. Oddsen i dag byr på en norsk kamp, det er kampen mellom Jerv og Ålesund i Eliteserien. Ellers så har vi andre halvpart av midtuke runden og det gir oss en del valgmuligheter. 

Manchester United - Tottenham B 2.80
Vi velger oss kampen mellom Manchester United og Tottenham i Premier League som vår hovedkamp i dag. United ligger på 5.plass med 16 poeng. Tottenham ligger på 3.plass med 23 poeng. United har riktig nok en kamp mindre spilt. På de 6 siste kampene har United ett tap, en uavgjort og fire seire. Tottenham har startet sesongen meget bra i år og har tilsvarende uttelling som United på sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 2.35, U 3.45 og B 2.80. Vi tror Tottenham vinner denne kampen til brukbare 2.80 i odds. Kampstart kl. 2115.

Andre forslag
Birmingham - Burnley  B
Cadiz - Real Betis  B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen