Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 19.november

Norge leverte ikke bare på banen i går, men også på oddsen også. De som fulgte kunne glede seg med fine kroner. Sjekk hva vi har til dere her.


I dag er det trekning i Lotto. Så føler du at du har dagen så kan den kanskje lønne seg å levere inn en kupong. Oddsen i dag har noe norsk fotball. Avaldsnes og ØHIL skal gjøre opp om å holde seg i Toppserien til neste år. Kongsvinger møter Sandefjord i retur oppgjøret om å kunne spille i Eliteserien i 2023. Og våre yngre Norges beste menn, U21 laget møter Frankrike borte i en privatlandskamp. På grunn av VM i Qatar så er det lite fotball på høyt nivå på herresiden for tiden, men kvinnene spiller for fullt rundt omkring i Europa i sine Toppserier.

Kongsvinger - Sandefjord H 2.40
Vi velger oss kampen mellom Kongsvinger og Sandefjord i kvalifiseringen til Eliteserien som vår hovedkamp i dag. Sandefjord knuste Kongsvinger i det første oppgjøret 4-0. Det viste kanskje at det er stor forskjell på laget som havnet tredje sist i Eliteserien og laget som havnet på 6.plass i OBOS ligaen. Oddsen på kampen:  H 2.40, U 3.80 og B 2.55. Vi tror at Kongsvinger vil gjøre et ærlig forsøk på å slå Sandefjord på hjemmebane  og at de vinner denne kampen til 2.40 i odds. Men om de scorer 4 mål eller mer er en annen sak. Kampstart kl. 1600.

Andre forslag
Latvia - Island  B
Sverige - Algerie  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen