Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 19.juli

En fantastisk spilledag for de som fulgte oss mandag. Hovedspillet gikk inn til 4.80 og de to andre til godt over 2.00 i odds. I dag enorme summer i Eurojackpot.

Fantastisk dag for de som fulgte oss mandag. I dag når premiepotten i Eurojackpot nye høyder. Det er hele 1,2 milliarder blanke kroner til den som er heldig og vinner. Så om man trenger litt ekstra i ferien så er det bare å levere inn en kupong. Oddsen i dag har bare en kamp med norske lag involvert. Det er kvalifisering til Champions League. Der skal Bodø/Glimt møte Linfield borte i Belfast. Ellers er det lett miks med kvalifiseringskamper til Europa Conference League og Champions League i dag. For de mest anglofile så er det skotsk ligacup i et bra utvalg med kamper. 

Linfield - Bodø/Glimt (hcp Glimt vinner/holder nullen) Ja 2.30
Vi velger oss kvalifiseringskampen til Champions League mellom Linfield og Bodø/ Glimt som vår hovedkamp i dag. Den nordirske Premier League har ikke startet ennå. Det skjer ikke før 13 august, så Linfield er i oppkjørings modus til seriestart for tiden. Bodø/Glimt begynner å få orden på tingene, men har en virkelig utfordring i disse dager med kansellerte flyreiser og mange kamper som skal spilles på kort tid. Oddsen på kampen: H 6.00, U 4.10 og B 1.47. Vi tror som NT at Bodø/Glimt vinner dette oppgjøret, men vi ønsker noe bedre odds og trør til med handikap spillet Bodø Glimt vinner og holder nullen til 2.30 i odds. Kampstart kl. 2045.

Andre forslag
FK Qarabag - FC Zurich  H
Queens Park FC - FC Dundee  B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.