Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 19.januar

Her kan dere sjekk ut dagens spilleforslag. Husk at om du spiller via våre lenker, så er du med å støtte arbeidet vi gjør i Hordalandsfotball

Vi minner om trekning i Vikinglotto i dag. Det er "bare" 72 millioner i førstepremiepotten. Føler du deg heldig i dag? En innsats kan kanskje lønne seg. Oddsen i dag byr på et blandet utvalg. Det er alt fra et par kamper i Premier League, litt Championship, noen kamper i Afrikamesterskapet til cupspill i Spania og Tyskland. 

Brentford - Manchester United (Begge scorer, uavjort) Odds 4.80
Vi velger oss kampen mellom Brentford og Manchester United i Premier League. Brentford ligger på 14.plass med 23 poeng. United ligger på 7.plass med 32 poeng. Brentford har på sine 6 siste kamper 4 tap og 2 seire. United har ett tap, to uavgjorte og tre seire på sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 4.10, U 3.60 og B 1.80. Brentford er et godt hjemmelag og man må forvente at United får kamp i London.  Vi går for handicapvarianten begge lag scorer og det blir uavgjort til 4.80 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Leicester City - Tottenham Hotspur B
Hull City - Blackburn Rovers  B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.