Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 18.oktober

Det er tirsdag og pene penger å hente for en heldig vinner i Lotto. I tillegg har vi funnet frem noen spennende midtukekamper fra England til dere.


Eurojackpoten når stadig nye høyder og i dag skal det trekkes om 723 millioner kroner. Skulle du være så uheldig å vinne andrepremie så venter 36 millioner kroner på deg. Så det er bare å prøve lykken. Oddsen i dag har ingen norske kamper,  men vi har starten på en midtuke runde i La Liga i Spania og i engelske Premier League. 

Crystal Palace - Wolverhampton H 2.15
Vi velger oss kampen mellom Crystal Palace og Wolverhampton i Premier League som vår hovedkamp i dag. Palace ligger på 13.plass med 10 poeng. Wolves ligger på 17.plass med 9 poeng, men har en kamp mer spilt enn Palace. Poengfangsten til disse to lagene har ikke akkurat imponert noen nå i høst. Palace har bare vunnet en kamp på sine 6 siste kamper og Wolves har vunnet to.  Oddsen på kampen: H 2.15, U 3.25 og B 3.40. Palace er favoritt her på hjemmebane og vi tror de vinner til 2.15 i odds. Kampstart kl. 2115.

Andre forslag
Swansea – Reading H
Huddersfield – Preston North End  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen