Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 18.november

Det er helg igjen og det begynner å nærme seg et litt større utvalg igjen. I dag er det også pene Lotto kroner for de som vil spille.


I dag er det trekning i Eurojackpot og det er hele 269 millioner kroner i førstepremiepotten, men da må du levere en innsats for å kunne vinne. Oddsen i dag byr ikke på all verden innen fotballen, så vi velger å se til en annen ballidrett, nemlig håndball.

Norge - Frankrike H 2.50
Det er EM for kvinner og vi er kommet til semifinaler. Norge møter Frankrike i kveld. Det har ikke gått helt på skinner for de norske kvinnene i denne turneringen, da med tanke på tapet for Danmark. Frankrike er en av verdens beste nasjoner og de norske kvinnene må helt opp på toppnivå for å matche de i denne kampen. Oddsen på kampen: H 2.50, U 7.60 og B 1.75. Vi satser litt patriotisk i dag og går for seier til Norge til 2.50 i odds. Kampstart kl. 2030.

Andre forslag
Sverige - Nederland H
Danmark - Montenegro, handikap, over 53,5 mål til 2,27 i odds.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen