Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 18.mai

Her finner dere spilleforslaget til denne onsdagen. En rekke NM kamper er blant det vi finner på programmet denne onsdagen.

Hvis du ikke vant i Eurojackpot i går så er det nye muligheter på Vikinglotto i dag. Det er 42 millioner i førstepremiepotten. Det er bare å prøve lykken. Oddsen byr på noe norsk fotball i dag. Det er NM for kvinner og menn og vi har noen oppgjør der. Ellers så har vi finale i Europa League mellom Eintracht Frankfurt og Glasgow Rangers.

Eintracht Frankfurt - West Ham H 2.30
Vi velger oss sistnevnte som vår hovedkamp i dag. Frankfurt slo ut West Ham i semifinalen og er nok favoritter i denne finalen. Rangers slo ut RB Leipzig i sin semifinale over 2 kamper etter først å ha tapt borte slo de til med en sterk 3-1 seier hjemme. Oddsen på kampen: H 2.30, U 3.30 og B 3.00. Vi følger NT her og satser på at Frankfurt vinner dette oppgjøret til moderate 2.30 i odds.  Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Brescia - AC Monza Brianza 1912  H
Västerås SK - Jönköpings Södra IF  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.