Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 18.juni

Mye spennende norsk fotball på programmet denne lørdagen. Vi har funnet frem tre spennende spill til god odds.

Endelig helg og nye muligheter i spillverden. I dag er det  supertrekning i Lotto og det skal trekkes ut 28 ekstra Lotto millionærer. Så føler man seg heldig i dag så er det bare å levere en innsats. Oddsen byr på mye norsk fotball i dag. Det meste er i gang igjen etter landslagsfotballen, ja de er vel bare OBOS-ligaen der det ikke spilles i dag.

Rosenborg - Vålerenga H 2.40
Vi velger oss kampen mellom Rosenborg kvinner og Vålerenga i Toppserien som vår hovedkamp i dag. Rosenborg ligger på 3.plass med 32 poeng, samme som motstander Vålerenga som ligger på 2.plass. Brann fortsatt på topp med 37 poeng. Rosenborg klarte å slå Brann i forrige runde der de fikk seg sitt første tap på svært lenge. Vålerenga og Rosenborg møttes ikke så altfor lenge siden og der ble det uavgjort. Oddsen på kampen: H 2.40, U 3.40 og B 2.50. Vi tror det blir en jevn kamp, men at Rosenborg oppildnet av sin seier over Brann i forrige runde slår Vålerenga i denne kampen. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
Stabæk – LSK kvinner  H
Lyn – Kolbotn H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.