Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 18.juli

Ny uke starter i dag med EM for kvinner og hjemlige 1.divisjon som oversskrifter denne mandagen. Se hva vi har til dere.

Vi håper noen hadde lykken med seg på både Lotto og Odds i helgen. Det er ny uke og nye muligheter i spillverden i dag. Oddsen byr på litt norsk fotball. Resten av runden i OBOS-ligaen spilles i dag. Vi har også to kamper i gruppespillet i EM for kvinner. Våre nordiske naboer byr på kamper på øverste nivå også. 

Start - Sandnes Ulf B 4.80
Vi velger oss kampen mellom Start og Sandnes Ulf som vår hovedkamp i dag. Start ligger på 8.plass i serien med 22 poeng. Laget har ikke innfridd forventningene i år. Sandnes Ulf ligger på 6.plass med 25 poeng. De har alle muligheter her til å komme á poeng med Stabæk og Ranheim i toppen av tabellen. Brann leder suverent og rykker nok opp. Det er plassene under det knytter seg mest spenning til. Oddsen på kampen: H 1.55, U 4.20 og B 4.80. Vi tror Sandnes Ulf griper denne sjansen og vinner til meget gode 4.80 i odds. Kampstart kl. 1800

Andre forslag
Bryne - Fredrikstad B
Grorud - Mjøndalen B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.