Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 18.januar

Ny dag med muligheter til å hente hjem pene kroner. Vi har spillene her. Husk at om du spiller via våre lenker, så støtter dere vårt arbeid.

Dagens utvalg på Oddsen er noe blandet. Det mest interessante er kanskje to kamper i Premier League, flere kamper i Afrika-mesterskapet og cup i Tyskland og Nederland. Det er et bra utvalg med kamper på lavere nivå i fra England også.

Burnley - Watford (Burnley vinner og holder nullen) Odds 3.85
Vi velger oss kampen mellom Burnley og Watford i Premier League som vår hovedkamp. Burnley ligger helt sist på tabellen med bare 11 poeng. Watford ligger på 17.plass med 14 poeng.  Dette er bokstavelig talt et bunnoppgjør. Burnley har på sine 6 siste kamper tre uavgjorte og tre tap. Watford har på sine 6 siste kamper en uavgjort og fem tap. Oddsen på kampen: H 2.25, U 3.25 og B 3.00. Det som er interessant her er antall kamper disse to lagene har spilt. Burnley har spilt bare 17 kamper, Watford 19 og de lagene som ikke har vært rammet særlig av korona, 22 kamper. Det betyr at Burnley har en oppside på 15 mulige poeng i forhold til andre lag på tabellen. Potensielt kunne de lagt på 10.plass. Burnley har vært hardt rammet av korona, men vi tror laget spiller i Premier League i 2023 også. Vi går for en handicap variant der Burnley vinner og holder nullen til gode 3.85 i odds. Kampstart kl 2030.

Andre forslag
Cadiz - Espanyol  B
Brighton And Hove Albion - Chelsea  U

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.