Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 17.juni

Det er fredag og noen spennende kamper å velge fra denne fredagen. I tillegg er det store penger i Lotto.

I dag er det trekning i Eurojackpot. Det er hele 384 millioner kroner i potten. Kanskje du er den heldige som stikker av med disse pengene? Da må du først levere en innsats.
Oddsen byr på litt norsk fotball i dag, to kamper i Norsk Tipping ligaen. Ellers så er det noe magert med noen kamper på toppnivå fra Irland som det mest interessante .

FK Fyllingsdalen - Frøya U 4.80
Vi velger oss kampen mellom Fyllingsdalen og Frøya i Norsk Tipping liga avd. 1 som vår hovedkamp i dag. Fyllingsdalen ligger på 9.plass med 10 poeng. Frøya ligger på 10. plass med samme poengsum. Det er ikke langt ned til nedrykkslagene som ligger med 6 poeng. Fyllingsdalen har vært en skuffelse i år, man forventer at de skal ligge høyere på tabellen. Et ungt mannskap som varierer mye i prestasjonene. Frøya har nok en annen innfallsvinkel til 3.divisjon. Det er nok snakk om å karre til seg de poengene de klarer og da helst på hjemmebane. Så blir det å telle opp til høsten om det er nok til et nytt år på dette nivået. Oddsen på kampen: H 1.45, U 4.80 og B 4.50.  Vi tror rutinen til Frøya mannskapet gjør at de klarer en uavgjort mot det unge Fyllingsdalen laget. Oddsen på 4.80 høres riktig så bra ut. Kampstart kl. 1900. 

Andre forslag
Djerv 1919 - Bremnes  H
Dundalk FC - Shamrock Rovers  U

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.