Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 17.juli

Det er søndag og nye spennende spill denne dagen. Sjekk ut hva vi har for dere denne dagen.

Oddsen i dag byr på et bra utvalg med kamper. Ikke minst Norsk fotball. Vi har runde i Eliteserien og  kamper fra OBOS-ligaen. EM ruller videre også uten Norges kvinner. To kamper derfra i dag. Hos våre nordiske naboer så er Allsvenskan i Sverige og Superligaen i Danmark i gang for fullt. 

Ranheim - Sogndal (Begge scorer, Ranheim vinner) Ja 3.40
Vi velger oss kampen mellom Ranheim og Sogndal i OBOS ligaen som vår hovedkamp i dag. Ranheim ligger på 3.plass i serien, á poeng med Stabæk på 2.plass, begge med 27 poeng. Sogndal ligger på 5.plass med 24 poeng. Ranheim har ett tap, en uavgjort og fire seire på sine 6 siste kamper. Tapet kom i siste kamp mot Sandnes Ulf. Sogndal har to tap, en uavgjort og tre seire på sine seks siste kamper. Oddsen på kampen:  H 2.00, U  3.85 og B 3.05. Vi tror Ranheim vinner, men ønsker noe bedre odds og velger handikap spillet Ranheim vinner og begge lag scorer til 3,40 i odds. Kampstart kl. 1500.

Andre forslag
Odd - Lillestrøm B
Ålesund - Rosenborg B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.