Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 17.januar

Det er nye uke og nye muligheter denne dagen på Oddsen. Husk at du støtter Hordalandsfotball om du leverer dine Norsk Tipping spill gjennom våre lenker.

Det er ny uke og nye muligheter på oddsen. Utvalget er noe magert, men med kvalitet. Det er stort sett rester fra helgens runder. Afrikamesterskapet ruller også videre med nye kamper. 

Bologna - Napoli  (Begge scorer, Napoli vinner) Odds 3.75
Vi velger oss oppgjøret mellom Bologna og Napoli i Italienske Serie A som vår hovedkamp. Bologna ligger på 13.plass med 27 poeng. Napoli ligger på 3.plass med 43 poeng, noe hektet av fra toppen der Milan og Inter regjerer. Bologna har fire tap og to seire på sine 6 siste kamper. Napoli står med tre tap, en uavgjort og to seire på sine 6 siste kamper. Oddsen på denne kampen: H 3.95, U 3.55 og B 1.85. Vi tror Napoli vinner denne kampen , men ønsker oss noe bedre odds. Vi velger oss handicap alternativet begge lag scorer og Napoli vinner til 3.75 i odds. Kampstart kl. 1830.

Andre forslag
Milan - Spezia, handicap. Milan vinner og holder nullen til 2.20 i odds.
Fiorentina - Genoa, handicap, Fiorentina vinner og begge lag scorer til 3.20 i odds.

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.