Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 17.desember

Det ble pene summer tilbake for de som fulgte oss torsdag. U i Chelsea- Everton til 6.10 var juvelen i tipssamlingen. Spill via våre lenker og du er med og støtter vårt arbeid.


Vi minner om trekning i Eurojackpot i dag. Det er 730 millioner i spill der. Det kan være greit å få med seg til jul. De som fulgte oss i går kunne hente hjem pene gevinster før jul. 6.10 på Everton var den skikkelige karamellen dere fikk. Oddsen i dag byr på en del bra kamper på høyeste nivå. Mest på sein kveldstid.

Celta Vigo - Espanyol U 3.35
 Vi velger oss kampen mellom  Celta Vigo og Espanyol i La Liga. Celta Vigo ligger på 14. plass med 17 poeng. Espanyol ligger på 9.plass med 23 poeng. Ikke så mange poeng i forskjell på disse to lagene. Celta Vigo har bare tapt en kamp på sine 6 siste, 4 uavgjorte og 1 seier. Espanyol har i annenhver kamp vunnet og tapt og står dermed med tre tap og tre seire på sine 6 siste. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.35 og B 3.75. Celta Vigo er vanskelig å slå hjemme. Vi tror dette ender med en ny uavgjort til brukbare 3.35 i odds. Kampstart kl 2100.

Andre forslag: 
Bayern Munchen - Wolfsburg, handikap ,Bayern vinner og holder nullen til 2,25 i odds.
Lazio - Genoa , handikap, Lazio vinner og holder nullen , 2,40 i odds.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen