Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 17.desember

Endeling lørdag og et utvalg som igjen det er mulig å finne godbiter i. I tillegg til oddsen, så er det nye gode penger å hente om du leverer inn en Lotto kupong.


Selv om vi nærmer oss jul nå så skjer det litt på spill fronten. I dag er det trekning i Lotto og da med supertrekning. Det skal trekkes 40 ekstra Lotto millionærer i dag i tillegg til det vanlige spillet. Så her er det bare å levere en innsats. Fotballen ruller videre også og vi har en kamp i VM i fotball , bronsefinalen mellom Kroatia og Marokko. Ellers så er det runde i Skotsk Premiership og engelske Championship. Premier League starter ikke opp igjen før 26.desember.

Kroatia - Marokko H  2.30
Vi velger oss kampen mellom Kroatia og Marokko i bronsefinalen i fotball VM. Begge lag skuffet over ikke å gå hele veien, men det kan bli en bra kamp ut av dette for det. For å ta oddsen først: H 2.30, U 3.40 og B 3.00. Vi tror Marokko ble en del preget i semifinalen av skader på nøkkelspillere og at det gjelder fortsatt. Så vi tror Kroatia vinner til 2.30 i odds. Kampstart kl. 1600.

Andre forslag
Burnley FC - Middlesbrough FC  H
Reggina – Bari  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen