Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 16.oktober

Det er søndag og oddsen har en rekke spennende kamper å velge fra denne dagen. Norsk 3.divisjon menn skal spilles i dag, samt Toppserien og Eliteserien for å nevne noe.


Vi håper noen hadde lykke med seg på Lottoen i går. Hvis ikke så er det nye sjanser på Oddsen i dag. Vi har mye bra norsk fotball på menyen. I dag så melder 1.divisjon kvinner seg på også med flere kamper. Utenlands så er det bra utvalg også. Vi har storoppgjøret mellom Manchester City og Liverpool i kveld sammen med flere andre kamper på høyt nivå. 

LSK - Molde B 2.25
Vi velger oss kampen mellom Lillestrøm og Molde i Eliteserien som vår hovedkamp i dag. Lillestrøm ligger på 3.plass med 48 poeng. Molde ligger på topp med 63 poeng. Molde er vel i realiteten seriemester allerede.  Så det er kampen om plassene bak Molde som interessant fra nå av.  Rosenborg har klatret opp til 2.plass med 50 poeng. Molde har 6 strake seire på sine 6 siste kamper. Lillestrøm står med 3 tap, en uavgjort og bare to seire på sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 2.80, U 3.75 og B 2.25. Vi tror Molde vinner denne kampen til beskjedne 2.25 i odds. Vi anbefaler å bruke den i en dobbel for eksempel. Kampstart kl. 1900.

Andre forslag
Vålerenga - Bodø Glimt  B
Kristiansund - Haugesund H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen