Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 16.november

Det er onsdag og igjen er det noen kamper vi velger å se nærmere på. Sjekk ut hva vi har til dere denne dagen.


I dag er det trekning i Vikinglotto. Det er 31 millioner blanke kroner som venter på nye eiere. Kanskje du er den heldige? Det finner du først ut når du leverer inn en kupong. Oddsen i dag er fortsatt i vente modus. Vi venter på at VM skal begynne på søndag, men vi har en norsk kamp i dag. Det er retten til å spille i Eliteserien neste år som står på spill med kampen mellom Sandefjord og Kongsvinger. 

Sandefjord - Kongsvinger U 3.95
Vi velger den som vår hovedkamp i dag.  Sandefjord klarte med et nødskrik å redde kvalifiseringsplassen i Eliteserien i siste serierunde. Kongsvinger endte på 6.plass i årets OBOS liga. Det er den siste plassen som det det er mulig å spille kvalifiseringsspill for opprykk til Eliteserien. Klubben har slått alle lagene på den veien mot alle odds. Dog mangler de to mann etter røde søndag i Kristiansand. Oddsen på kampen: H 1.82, U 3.95 og B 3.75. Sandefjord jublet i helgen over å berge kvalikplassen. Det var nok mange som skjønte at de skal kunne slå et lag som Kongsvinger og holde seg i Eliteserien. Vi tror det ender med en U til full tid til brukbare 3.95 i odds. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
Tyrkia – Skottland H
Polen – Chile H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen