Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 16.mai

Se hvilke spill vi har til deg denne 16.mai.

Denne dagen er en av de store fotball dagene i Norsk fotball. 16 mai er en magisk dato for mange av de store klubbene, tribunene fylles og det gir penger i kassen. Eliteserie, OBOS-liga og videre nedover i systemet spiller i dag og vi satser på at vi klarer å plukke noen vinnere her. 

Florø - Førde (hcp O 4.5 mål) Ja 3.00
Vi velger oss en kamp i Norsk Tipping ligaen avdeling 2, mellom Florø og Førde. Det er to lag som har kjempet om å være best i denne delen av landet etter Sogndal. Florø var høyt oppe noen år, men det ser ut til at luften har gått litt ut av satsingen der. Førde hadde samme runden for noen år siden, men det ser ut til at de kan være på vei oppover igjen. Florø ligger på 9.plass og har vunnet 2 kamper og tapt 3 så langt i serien. Førde ligger på 3.plass og har på sine 5 kamper, 1 uavgjort og 4 seire. Selv om de har litt forskjellig utvikling disse to lagene så må man regne med en tett og jevn kamp her. Oddsen på kampen: H 2.70, U 3.70 og B 2.10. Vi velger oss en handikap variant med over 4,5 mål til 3.00 i odds. Vi tror det kan bli målrikt. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
Lillestrøm SK - Sarpsborg 08  H
Huddersfield Town - Luton Town  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.