Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 16.juni

Det ble en pen dag for de som fulgte oss onsdag. Hovedspillet suste rett inn til pen odds. Her finner dere dagens spill.

Utvalget på oddsen i dag er preget av at det er litt midt i mellom med det meste. Landskampene er slutt for denne gang men den hjemlige serien er ikke kommet i gang heller. Vi prøver oss på litt eksotisk utvalg med kamper i dag og ser på den øverste divisjonen på Island, Urvalsdeild som den heter så fint. Det er runde i dag på Island.

Keflavik - Stjarnan Gardabae B 2.25
Vi velger oss kampen mellom Keflavik IF og Stjarnan Gardabae. Keflavik ligger på 7. plass med 10 poeng. Stjarnan ligger på 2.plass med 17 poeng. Keflavik har også en kamp mer spilt enn Stjarnan. Det er et sprang opp til Breidablik som leder serien med 24 poeng. Keflavik har to seire på sine to siste kamper. Stjarnan har tre seiere på sine tre siste kamper.  Oddsen på kampen: H 2.60, U 3.45 og B 2.25. Vi tror at Stjarnan Gardabae tar alle poengene i denne kampen til 2.25 i odds. Kampstart kl.2115.

Andre forslag
Valur Reykjavik - Breidablik Kopavogur  B
Botafogo FR RJ - Sao Paulo FC SP  B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.