Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 16.juli

Her finner dere lørdagens spilleforslag. Siden det er lørdag er utvalget bedre enn det har vært de seneste dagene.

Endelig lørdag og mye sport og spill på menyen i dag. Vi har trekning i Lotto i dag. Kanskje du er den heldige? Det vet du ikke før du har levert en kupong. Vi har mye norsk fotball i dag. Det er helst på herresiden fra Norsk Tipping liga og oppover til og med Eliteserien. Utenlands så ruller EM fotballen videre for kvinnene, to kamper i dag.

Jerv - Sandefjord U 3.55
Vi velger oss kampen mellom Jerv og Sandefjord i Eliteserien som vår hovedkamp i dag.  Jerv ligger på nest sisteplass i Eliteserien med 11 poeng. Starten har vel gått noenlunde slik som man kunne forvente av en nyopprykket klubb uten de helt store økonomiske musklene. Sandefjord ligger på 11.plass med 14 poeng. Ikke den helt store forskjellen på de altså. Begge lag har ikke levert de helt store resultatene i de siste kampene. Oddsen på kampen: H 2.40, U 3.55 og B 2.70. Vi tror at dette oppgjøret ender uavgjort til gode 3.55 i odds. Kampstart kl. 1600.

Andre forslag
Notodden - Ørn Horten B
Djerv 1919 - Brodd  B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.