Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 16.desember

Det er fredag og helgen kommer nærmere. Med VM finalen like rundt hjørnet har det også begynt å røre seg i ulike ligaer. Fredag betyr også mye penger i potten på Lotto.


Vi minner om trekning i Eurojackpot i dag. Det er 177 millioner blanke kroner som skal finne en ny eier. Føler du at du har dagen så kan det kanskje lønne seg å levere en kupong. Oddsen i dag byr mest på fotball på nivå 2. Mye fra Nederland og Belgia. 

Birmingham - Reading B 3.30
Vi har en kamp fra engelsk Championship, oppgjøret mellom Birmingham -Reading, som  vi velger  som vår hovedkamp i dag. Birmingham ligger på 14.plass med 29 poeng. Reading ligger på 8.plass med 32 poeng. Så det er tett mellom lagene på denne delen av tabellen. Hjemmelaget kommer liksom ingen vei og har slitt med å prestere i det siste. Reading er på vei oppover og har to seire på de siste to kampene. Oddsen på kampen: H 2.05, U 3.05 og B 3.30. Vi tror at Reading fortsetter sin gode form og vinner denne kampen til gode 3,30 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
FC Eindhoven - VVV Venlo  U
Helmond Sport - FC Den Bosch H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen