Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 15.oktober

Det er lørdag og et langt mer spennende utvalg denne dagen enn vi har hatt tidligere denne uken. Sjekk hva vi har til dere denne dagen.


I dag er det trekning i Lotto og det er ca. 14 millioner i førstepremiepotten. Så ønsker du å øke budsjettet noe så kan det kanskje lønne seg å levere en innsats. Oddsen i dag byr på mye bra norsk fotball. Sesongen nærmer seg slutten og det er mange avgjørende kamper som skal spilles. Kvinnene er med også i dag og da i Toppserien der vi har noen oppgjør. 

Sandviken - Frøya U 4.10
Vi velger oss kampen mellom Sandviken og Frøya i Norsk Tipping liga avd. 1. Dette er et vaskekte lokaloppgjør i Bergen. To lag med noe forskjellig spillestil. Sandviken ligger på 8.plass med 33 poeng og er trygg på spill i denne divisjonen også til neste år. Frøya ligger på 11.plass med 26 poeng og er noe mer utsatt. Skeid 2 har 22 poeng på plassen under. Så  laget fra Melkeplassen bør plukke noen poeng til. Oddsen på kampen:  H 1.92, U 4.10 og B 2.80. NT holder Sandviken som favoritt, men samtidig en åpning for at Frøya kan vinne. Vi velger å gå for en uavgjort i denne kampen til gode 4.10 i odds. Kampstart kl. 1500.

Andre forslag
Fulham - Bournemouth H
Mallorca - Sevilla B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen