Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 15.november

Det er litt venting på kamper grunnet VM for herrer som begynner søndag. I dag er det pene penger på Lotto. Vi har i tillegg funnet noen privatlandskamper til dere.


Det er trekning i Eurojackpot i dag. Det er 164 millioner kroner i førstepremiepotten, og det kan jo være greit å ta med seg. Først må man levere inn en kupong om du skal vinne. Oddsen i dag preges av privatlandskamper for kvinner. Norges beste kvinner skal opp mot England. Ellers så er det litt FA-cup i England som er utvalget i dag. 

England - Norge (hcp Begge scorer/England vinner) Ja 3.25
Vi velger oss nettopp den kampen mellom England kvinner og Norge som vår hovedkamp i dag. England er blitt et av de beste kvinnelandslagene i den senere tid og mye må nok tilskrives at den hjemlige serien i England trekker til seg flere og flere av de beste spilleren i verden. På sikt så får man nok litt den samme effekten som Premier League har på herresiden. Norge er inne i en fase der den nye landslagstreneren prøver seg frem for å finne det beste laget. Om det skjer i denne kampen er nok uvisst. Oddsen på kampen: H 1.33, U 4.60 og B 6.70. Vi går for en handikap variant, England vinner og begge lag scorer til 3.25 i odds. Kampstart kl. 2000.

Andre forslag
Brasil kvinner - Canada kvinner   H
Spania kvinner - Japan kvinner H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen