Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 14.oktober

Det er fredag og en ny helg står for døren. Sjekk hva vi har til dere denne fredagen. Ikke glem kjempepotten i Lotto denne dagen. Herlige penger å ha med seg.


På onsdag røk Vikinglotto potten på 82 millioner. Nå har Eurojackpoten bygd seg opp til hele 656 millioner kroner. Kanskje den går i kveld? Skal du vinne her så må du delta. Oddsen i dag har ingen norske kamper å by på, men vi finner et bra utvalg med fotball utenlands. Ikke så mange kamper på høyeste nivå sånn like før vi går inn i helgen.

Brentford - Brighton U 3.30
Vi velger oss kampen mellom Brentford og Brighton i Premier League som vår hovedkamp i dag. Brentford er nå i sesong nummer to på øverste nivå og ligger på 11.plass med 10 poeng. Det er ikke så verst for en heller liten klubb. Brighton ligger på 7.plass med 14 poeng. Ikke så voldsomt stor forskjell på de til nå. Brentford har bare vunnet en kamp på sine 6 siste kamper, det har gått mye i uavgjort. Brighton lå høyt oppe, men har falt litt av etter tap for Tottenham og uavgjort mot Liverpool. Oddsen på kampen: H 2.95 , U 3.30 og B 2.35. Brentford er vanskelige å slå på hjemmebane  og vi tror de klarer en U mot Brighton i denne kampen. 3.30 i odds er bra. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Rayo Vallecano - Getafe  H
Schalke 04 - TSG Hoffenheim  B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen