Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 14.mai

Her finner dere spillene til lørdag den 14.mai. Det er mye spennende å velge mellom denne lørdagen.

For de som ikke vant I Eurojackpot i går, så er det nye muligheter i dag på Lotto og andre spill. Oddsen byr på mye norsk fotball i dag. Det er for det meste i Norsk-Tipping ligaen og PostNord-ligaen det spilles. Utenlands er det mye bra fotball på høyeste nivå.

Chelsea - Liverpool U 3.35
Vi velger oss en kamp i den Engelske FA cup finalen mellom Chelsea og Liverpool som motstandere. Liverpool har allerede vunnet Ligacupen og er sugen på mer sølvtøy til premieskapet. Chelsea har ikke lykkes så godt som de hadde håpet i år og har fått en del utfordringer på sikt med sanksjoner mot eier og ønske om salg av klubben. Og så er det et oppgjør mellom 2 tyske trenere. Det ligger en dimensjon der. Det kommer nok til å bli tett og jevnt oppgjør. Oddsen på kampen: H 3.45, U 3.35 og B 2.00. Vi tror det blir såpass jevnt at det står U ved 90 minutter og det til gode 3.35 i odds. Hvem som vinner? Mest sannsynlig Liverpool. Kampstart kl 1730.

Andre forslag
Sotra – Stål Jørpeland  H
Bjarg – Lysekloster B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.