Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 14.juni

Gårsdagens hovedspill satt som det skulle. I dag er det lett blanding på oddsen.

For de som trenger litt ekstra penger til ferien så kan vi anbefale Eurojackpot i dag. Det er pene 304 millioner i potten! Det kan ferieres litt for den summen. Oddsen i dag byr på landslagsfotball, Norges nest beste menn, U21 laget møter Aserbajdsjan hjemme i EM kvalifiseringen. Vi har også en NM kamp mellom Eidsvold Turn og Kongsvinger i dag.

England - Ungarn (hcp Kane 1.målscorer) Odds 3.05
Vi velger oss kampen mellom  England og Ungarn som vår hovedkamp i dag.  England ligger sist i puljen med 2 poeng på 3 kamper. Det kan faktisk føre til nedrykk til B nivå i Nations League hvis ikke de begynner å vinne snart. Ungarn ligger på 2.plass med 4 poeng. Italia topper med 5 poeng. Meget jevn pulje dette. Oddsen på kampen:  H 1.25, U 5.60 og B 11.00. Vi tror at England tar seg sammen og vinner denne kampen men odds på hjemmeseier er for lav for oss. Så vi velger oss handikap varianten, Harry Kane 1. målscorer til 3,05 i odds. Kampstart kl. 2045.

Andre forslag
Tyskland - Italia  U
Bosnia-Hercegovina - Finland  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.