Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 13.oktober

Gårsdagens hovedspill satt som en kule til pene 4.70 i odds. I dag er det Bodø/Glimt - Arsenal og med Europaliga som er hovedinnslaget på oddsen.


Oddsen i dag byr på turneringsspill, nemlig Europa League og Europa Conference League. Vi har to norske lag med, ett i hver turnering, det er Bodø/Glimt og Molde . Det er bra med profilerte lag i disse turneringene. 

Bodø/Glimt - Arsenal (hcp Over 4.5 mål) Ja 3.85
Vi velger oss kampen mellom Bodø/Glimt og Arsenal i Europa League som vår hovedkamp i dag. Arsenal leder puljen foran PSV og Bodø Glimt. Skal Bodø/Glimt komme seg videre så bør de nok få noe med seg fra denne kampen. Arsenal vant 3-0 på hjemmebane. Ingen tvil om at Bodø laget var noe "starstruck"av hele opplevelsen på Emirates i London. Oddsen på kampen: H 5.90, U 4.40 og B 1.42. Vi velger oss handikap varianten, det scores over 4.5 mål i kampen. Det gir 3.85 i odds. Kampstart kl. 1845.

Andre forslag
Nantes - Freiburg  B
Slovan Bratislava - FC Basel  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen