Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 13.november

Set er søndag og den siste runden i Eliteserien skal spilles denne ettermiddagen. De som fulgte oss i går kunne kassere inn pene penger.


Dessverre ingen lotteri spill å sette penger på i dag, men vi har mye bra fotball på Oddsen å by på.  Eliteserien spiller siste runde i årets serie i dag og det får nok konsekvenser for noen lag. Ellers så er det mye bra fotball fra resten av Europa å spille på i dag. 

Sandefjord - Haugesund H 2.05
Vi velger oss kampen mellom Sandefjord og Haugesund i Eliteserien som vår hovedkamp i dag. Plottet er enkelt, Sandefjord må nok vinne over Haugesund for å holde kvalifiseringsplassen i serien som de ligger på nå. Kristiansund jakter like bak og man må nok regne med at de slår Jerv i forsøket på å gå forbi Sandefjord. Det blir vinn eller forsvinn for ett av lagene. Sandefjord har den dårligste rekken på de 6 siste kampene av de to lagene. Kristiansund kom sterkt tilbake i høst etter en svært dårlig vår sesong. Haugesund som er Sandefjord sin motstander i dag har bare æren å spille for i dag. De kan klatre et par plasser fra 10.plassen hvis de skulle vinne i dag. Odds på kampen: H 2.05, U 3.90, B 3.10. Vi tror Sandefjord vinner denne kampen til 2.05 i odds og berger kvalikplassen. Kampstart kl. 1700.

Andre forslag
RSC Anderlecht - KRC Genk  H
AGF Aarhus - FC København  B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen