Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 13.juli

To av tre spill satt som de skulle tirsdag. Ny dag og ny spenning i vente. Sjekk hvilke spill vi har funnet til dere denne onsdagen.

I dag er det trekning i Vikinglotto og det er hele 109 millioner i førstepremiepotten. Så ønsker du å spe på feriebudsjettet så er det kanskje lurt å levere en kupong. Oddsen i dag byr på noe norsk fotball. Bodø/Glimt fikk sin returkamp i Euro Conference League mot Klaksvik utsatt til i dag. Vi har noen kamper i Norsk-Tipping ligaen i dag også. I EM for kvinner så har vi to kamper i gruppe C der blant annet Sverige skal møte Sveits. 

Oppsal - FK Fyllingsdalen H 2.20
Vi velger oss kampen mellom Oppsal og Fyllingsdalen i Norsk Tipping ligaen som vår hovedkamp i dag. Oppsal ligger på 7.plass med 19 poeng. Fyllingsdalen ligger like under på 8.plass med samme poengsum. På de 6 siste kampene så har tapt en, to uavgjort og tre seire. Fyllingsdalen har to tap og fire seire på sine 6 siste kamper. Oppsal har gjort sine saker greit så langt i sesongen med en god seier over Nordstrand for 2 kamper siden som et høydepunkt. Fyllingsdalen har også kommet i gang brukbart, men røk på et noe overraskende tap mot Lokomotiv Oslo i sin siste kamp. Oddsen på kampen: H 2.20, U 3.95 og B 2.45. Vi tror Oppsal blir for sterke og vinner til moderate 2.20 i odds. Kampstart kl. 1700.

Andre forslag
Stord - Bjarg B
Shakhter Soligorsk - NK Maribor  U

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.