Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 12.oktober

Det ble en meget pen dag for de som fulgte oss tirsdag. Alle spillene satt som de skulle til pen odds. Sjekk hvilke kamper vi har til dere denne onsdagen. Pene kroner også i Lotto denne kvelden.


I dag er det trekning i Vikinglotto. Det er 82 millioner blanke kroner i førstepremiepotten i dag. Føler du at du har dagen så kan det kanskje lønne seg å levere en innsats. Oddsen byr på en norsk kamp i dag og det er Viking og Kristiansund i Eliteserien som skal i ilden. Utenlands så er det Champions League og vi har flere profilerte oppgjør i dag. 

Viking - Kristiansund U 4.70
Vi velger oss kampen mellom Viking og Kristiansund i NM som vår hovedkamp i dag. Viking har slitt voldsomt i det siste og ligger på 8.plass med 33 poeng. Det er en del lag som ligger i dette sjiktet og Viking kan fort dette lenger nedover på tabellen. På de siste 6 kampene har de tapt fire og har bare en seier. Kristiansund har startet en sluttspurt, uvisst om de klarer å sanke nok poeng til å holde seg i år. De ligger på nestsisteplass med 18 poeng. Men de har bare tapt en kamp på de 6 siste og holdt Rosenborg til uavgjort for ikke så lenge siden. Oddsen på kampen: H 1.42, U 4.70 og B 5.80. Vi tror denne kampen går til spilleforlengelse før vi klarer å finne hvem som avanserer i NM. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
Bristol City – Preston North End  B
Sporting CP – Marseille  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen