Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 12.juni

De som fulgte oss lørdag kunne le hele veien til banken. Hovedspillet gikk inn til pene 7.00 i odds! Det samme gjorde de to andre forslagene hver til rundt 3.00 i odds.

De som fulgte vårt hovedtips i går kunne glede seg resten av lørdagen. 7 i odds er ikke så ofte går inn. I tillegg gikk også de andre forslagene inn til pen odds. Dagens odds byr på mer norsk fotball med runde i Toppserien og landskamp mellom Norge og Sverige for herrene. Vi har en del kamper i PostNord-ligaen og Norsk-Tipping ligaen også.

Norge - Sverige U 3.35
Vi velger oss landskampen mellom Norge og Sverige som vår hovedkamp i dag. Norge topper fortsatt puljen selv etter uavgjort kampen mot Slovenia. Sverige tapte sin siste kamp mot Serbia og ligger på nest sisteplass i puljen. Det blir ikke en enkel dette. Man må regne med at Sverige er skjerpet etter det første tapet for Norge. Norge må heve seg en del hakk også etter en begredelig første omgang mot Slovenia. Oddsen på kampen: H 2.05, U 3.35 og B 3.50. Vi tror det blir jevnt og poengdeling til 3.35 i odds. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
Rosenborg Kvinner – Brann Kvinner  B
Lyn – Stabæk H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.