Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 12.juli

Det er mye penger å hente for den som leverer dagens Eurojackpot. Nesten 1 milliard kroner venter en alenevinner.

Har du bruk for nesten 1 milliard kroner? Er svaret ja, så kan det kanskje være verdt på prøve en innsats på Eurojackpot i dag. 933 millioner kroner venter på nye eiere. Oddsen i dag har et noe variert utvalg. Vi har litt norsk, en Eliteseriekamp og en kamp i Europa Conference League, der Bodø Glimt møter Klaksvik borte på Færøyene. EM for kvinner ruller videre med flere gruppespillkamper også i dag.

Tyskland - Spania (Begge scorer og uavgjort) Ja 4.50
Vi velger oss kampen mellom Tyskland og Spania i EM som vår hovedkamp i dag. Dette er et oppgjør mellom to av vinnerkandidatene til mesterskapet. Tyskland vant sin første kamp 4-0 og Spania vant sin 4-1. Foreløpig er det bare målforskjellen som skiller de. Oddsen på kampen: H 2.75, U 3.35 og B 2.45. Vi velger oss en handikap variant, begge lag scorer og det blir U til 4.50 i odds. Det burde gi noen pene kroner i gevinst. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Sandefjord – Aalesund  U
Rigas Futbola Skola - HJK Helsinki  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.