Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 12.desember

Gårsdagens hovedspill satt som det skulle til pen odds. I dag er det mandag og litt begrenset utvalg. Vi har likevel funnet noe som er verdt å se litt nærmere på.


Ny uke og nye muligheter på oddsen. Utvalget i dag er begrenset, men vi prøver å plukke noen kamper for dere som man kan tjene noen kroner på. Ingen VM kamper i dag.

Sunderland - WBA B 2.35
Vi velger oss kampen mellom Sunderland og West Bromwich i fra engelske Championship. Hjemmelaget ligger på 11.plass med 30 poeng. West Brom på 22.plass med 23 poeng Sunderland hadde en bra avslutning inn mot denne VM pausen med to seire på rad. West Brom hadde også en bra avslutning med tre strake seire og det etter en virkelig dårlig start på sesongen. Det er tett mellom lagene på denne delen av tabellen så en del kamper med seire kan sende en oppover. Oddsen på kampen: H 2.65, U 3.15 og B 2.35. På tross av den dårlige plasseringen til West Brom så tror vi de vinner denne kampen. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Alaves - Levante UD  U
Brescia - Parma FC  U

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen