Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 11.oktober

Gårsdagens hovedspill satt som det skulle. Denne tirsdagen er det igjen dueller i Europa som er hovedoverskriften. I tilllegg pene penger i Lotto.


I  dag er det trekning i Eurojackpot og det er ikke mindre enn 564 millioner i førstepremiepotten. Så har du bruk for et lite "statsbudsjett" så bør du kanskje levere inn en kupong. Oddsen i dag byr på en kamp med norsk deltakelse, privat landskampen for  kvinner mellom Nederland og Norge. Ellers utenlands så er det Champions League og vi har flere gruppespill kamper der. 

Milan - Chelsea B 2.30
Vi velger oss kampen mellom Milan og Chelsea  i Champions League som vår hovedkamp. Milan ligger på 3.plass og Chelsea på 2.plass i puljen. Begge har fire poeng så langt. I første kampen vant Chelsea med hele 3-0. Oddsen på kampen: H 3.05, U 3.25 og B 2.30 . Vi tror Chelsea har flyten for tiden og vinner denne kampen til 2.30 i odds. Kampstart kl.  2100.

Andre forslag
Shakhtar Donetsk - Real Madrid  U
Celtic - RB Leipzig   B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen