Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 11.november

Det er fredag og utvalget kommer til å øke denne helgen. I dag er det pene penger i Lotto nok en dag. Sjekk ut hva vi har på oddsen til dere.


Milliardpotten i Eurojackpot røk på tirsdag, men det er fortsatt gode muligheter til å vinne noen kroner i dette spillet. Det er 102 millioner kroner i førstepremiepotten i dag og det er bare å hive seg rundt og levere inn en kupong. Kanskje du blir den heldige i kveld? Oddsen i dag byr på et noe variert utvalg. Våre beste kvinnelige fotballspillere skal møte Frankrike i en privat landskamp, ellers er det noen enkelt kamper fra de europeiske ligaer på høyeste nivå i dag. Norsk Eliteserie avslutter i helgen årets sesong.

Empoli - Cremonese H 2.25
Vi velger oss kampen mellom Empoli og Cremonese i Serie A i Italia som vår hovedkamp i dag. Vi snakker ikke akkurat om noe toppoppgjør i denne kampen. Empoli ligger på 14.plass med 14 poeng. Cremonese ligger på 18.plass og er tredjesist i serien med 7 poeng. Hjemmelaget har to seire, en uavgjort og tre tap på sine 6 siste kamper. Cremonese har fire uavgjorte og to tap på sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 2.25, U 3.40 og B 3.05. Vi tror hjemmelaget tar seieren i dette oppgjøret til 2.25 i odds. Kampstart kl. 2045.

Andre forslag
Birmingham City - Sunderland AFC  H
Switzerland Kvinner - Danmark  B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen