Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 11.juni

Det er en ny spennende lørdag som venter på oss denne lørdagen. Vi har en rekke småspennende spill til dere.

Endelig lørdag og nye muligheter i spillverden. Det er trekning i Lotto i dag. Det kan kanskje lønne seg å gjøre en innsats hvis du føler at lykken er med deg. Utvalget på Oddsen er brukbart i dag til tross for pause for de øverste divisjoner. Vi har en god del norske kamper, mest fra Norsk Tipping-ligaen og et par kamper i kvinnenes 1.divisjon.  Landskampene fortsetter også denne helgen.

Frøya - Lyn U 7.00
Vi velger oss kampen mellom Frøya og Lyn i Norsk Tipping ligaen som vår hovedkamp i dag. Frøya ligger på 9.plass med 9 poeng. Lyn ligger på topp med 23 poeng. Lyn har tatt mål av seg til å rykke opp i år og har rigget skuten for det. Frøya har mer enn nok med å plukke nok poeng for å overleve på dette nivået. Oddsen på kampen: H 11.00, U 7.00 og B 1.13 . NT har soleklar seier til Lyn i denne kampen, men det er alltid vanskelig å møte guttene fra Melkeplassen på deres hjemmebane. Derfor setter vi et optimistisk tips med U til 7 i odds i denne kampen. Kampstart kl 1500.

Andre forslag
England – Italia  U
Montenegro - Bosnia-Hercegovina  U

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.