Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 11.juni

Det er en ny spennende lørdag som venter på oss denne lørdagen. Vi har en rekke småspennende spill til dere.


Endelig lørdag og nye muligheter i spillverden. Det er trekning i Lotto i dag. Det kan kanskje lønne seg å gjøre en innsats hvis du føler at lykken er med deg. Utvalget på Oddsen er brukbart i dag til tross for pause for de øverste divisjoner. Vi har en god del norske kamper, mest fra Norsk Tipping-ligaen og et par kamper i kvinnenes 1.divisjon.  Landskampene fortsetter også denne helgen.

Frøya - Lyn U 7.00
Vi velger oss kampen mellom Frøya og Lyn i Norsk Tipping ligaen som vår hovedkamp i dag. Frøya ligger på 9.plass med 9 poeng. Lyn ligger på topp med 23 poeng. Lyn har tatt mål av seg til å rykke opp i år og har rigget skuten for det. Frøya har mer enn nok med å plukke nok poeng for å overleve på dette nivået. Oddsen på kampen: H 11.00, U 7.00 og B 1.13 . NT har soleklar seier til Lyn i denne kampen, men det er alltid vanskelig å møte guttene fra Melkeplassen på deres hjemmebane. Derfor setter vi et optimistisk tips med U til 7 i odds i denne kampen. Kampstart kl 1500.

Andre forslag
England – Italia  U
Montenegro - Bosnia-Hercegovina  U

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen