Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 11.juli

Det er England - Norge i EM som stjeler mye av overskriftene denne dagen. Se hva vi har som spilleforslag til dere i dag.

Det er ny uke og nye muligheter i spillverden. I dag er det odds spill som teller. Vi har en del kamper i OBOS-ligaen og ikke minst Norges beste kvinner skal møte England i gruppespillet i EM. Ellers på menyen er det en del kamper hos våre nordiske naboer på både nivå en og to. 

England - Norge (hcp begge scorer og over 2,5 mål) Ja 2.40
Vi velger oss EM kampen mellom England og Norge som vår hovedkamp i dag. England slo Østerrike 1-0 i første gruppespillkamp. Norge slo Nord Irland 4-1 i sin første kamp. Det ser ut til at vinner av gruppen er enten Norge eller England. Den engelske ligaen har blitt mye bedre de siste årene og mange norske spillere spiller der til dagen. Det blir derfor et tett og jevnt oppgjør må vi regne med. Oddsen på kampen: H 1.58, U 4.00 og B 5.40. England er favoritt her og vi ønsker en bedre odds ved å velge handikap spillet. Begge lag scorer og det blir over 2.5 mål i kampen. Det gir en odds på 2.40.  Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
KFUM - Start   H
Fredrikstad - Kongsvinger  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.