Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 10.november

Ingen stor dag på Oddsen med tanke på utvalg. Litt rester her og der fra Europa, før den siste kamphelgen før VM starter.


Utvalget på oddsen i dag er noe redusert, men vi finner noen forslag til dere som kanskje kan  gi litt uttelling. Vi har ingen norske kamper i dag.

Valencia - Real Betis U 3.30
Vi velger oss kampen mellom Valencia og Real Betis i spanske La Liga som vår hovedkamp i dag. Valencia ligger på 11.plass med 16 poeng så langt. Det har ikke vært noen glitrende sesong hittil. På de 6 siste kampene så har de bare vunnet en kamp. Det går mye i uavgjort og tap for tiden. Real Betis ligger på 5.plass med 24 poeng. De har litt varierende resultater i det siste, men har bare et tap på de 6 siste kampene. Barcelona og Real Madrid dominerer på toppen av tabellen. Mer enn 10 poeng under ligger Real Betis i et stort felt med lag med noenlunde samme poengsum. Oddsen på kampen: H 2.15, U 3.30 og B 3.30. Vi tror denne kampen ender uavgjort til 3.30 i odds. Kampstart kl. 2000.

Andre forslag
Rayo Vallecano - Celta Vigo  H
Hellas Verona – Juventus  B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen