Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 10.mai

Se dagens spilleforslag her. Vi har plukket ut noen småspennende spill til dere denne tirsdagen,

Har du bruk for 728 millioner kroner? Er svaret ja så har du muligheten på Eurojackpot i dag. Skal du vinne må du levere en innsats. Oddsen i dag byr på en del bra fotball. I Premier League møter Liverpool Aston Villa borte. I La Liga møter Barcelona Celta Vigo hjemme. Dessverre ikke noe norsk fotball i dag.

Valencia - Real Betis B 2.00
Vi velger oss en kamp i La Liga mellom  Valencia og Real Betis. Valencia ligger på 10.plass med 44 poeng. Det er midt på treet i årets sesong. Real Betis ligger på 5.plass med 58 poeng. Det gir mulighet for spill i Europa neste sesong. Det er et stykke opp til Atletico Madrid på 4.plass og Champion League spill. Oddsen på kampen: H 3.70, U 3.35 og B 2.00. Selv om Real Betis ikke har hatt de beste resultatene i det siste så tror vi de vinner dette oppgjøret til beskjedne 2.00 i odds. Vi anbefaler å kombinere med en annen kamp for å få opp oddsen. Kampstart kl. 1900.

Andre forslag
Granada - Athletic Club Bilbao  H
Yellow-Red KV Mechelen - KAA Gent  B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.