Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 10.juni

Det er fredag og vi er på vei inn i en ny spennende spillehelg. Se hva vi har funnet til dere denne dagen.

Potten i Eurojackpot overlevde tirsdagens trekning og er nå på 264 millioner kroner. Det det trekkes i kveld. Så her bør man kanskje levere en innsats. Oddsen  byr på noe norsk i dag. U21 gutta skal møte Finland borte i EM kvalifisering. Vi har også et par kamper i Norsk Tipping Ligaen å tippe på. Ellers så er det landskamper det går i og da Nations League. 

Bremnes - Lysekloster B 2.05
Vi velger oss kampen mellom Bremnes og Lysekloster i Norsk Tipping liga. Bremnes ligger på 9.plass med 13 poeng. Lysekloster ligger på 4.plass med 14 poeng. Det er rimelig tett mellom lagene her etter 9 runder. En seier eller tap kan fort forandre tabellplasseringen for begge disse to lagene. Bremnes har gått på 2 tap i sine 2 siste kamper. Lysekloster har 1 seier og 1 tap på sine siste to oppgjør. Oddsen på kampen: H 2.60, U 4.00 og B 2.05. Vi tror Lysekloster blir for sterke for Geirmund Brendesæther sitt mannskap i denne kampen. Seier til Lysekloster gir bare 2.05 i odds. Kampstart kl. 2000.

Andre forslag
Finland U21 - Norge U21  B
Østerrike - Frankrike B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.