Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 10.juli

Vårt hovedspill gjorde jobben lørdag til pen odds. Vi har et nytt flott spill til dere denne søndagen som hovedspill.

For de som ikke hadde lykken med seg på Lottoen i går så er det nye muligheter på Oddsen i dag. Bra utvalg med norske kamper også i dag. Vi har en del oppgjør i toppen av Eliteserien og OBOS ligaen på menyen i dag. Ellers så fortsetter EM for kvinner og vi har to kamper i gruppe D mellom Frankrike og Italia og Belgia og Island. 

Haugesund - HamKam (Hcp Haugesund vinner, begge scorer) Ja 3.95
Vi velger oss oppgjøret mellom Haugesund og Ham Kam i Eliteseriensom vår hovedkamp i dag. Haugesund ligger på 13.plass med 12 poeng. Det er plassen like over nedrykkssonen. HamKam ligger på 10.plass med 16 poeng. Haugesund har ikke lykkes helt i år med å nå målene sine. De har noen bra resultater, men er forferdelig ujevne. HamKam som nyopprykket lag har gjort det bra forholdene tatt i betraktning. Odds er slik: H 2.05, U 3.50 og B 3.40. Vi tror HamKam kommer til å slite på en regntung gressbane på Vestlandet og at Haugesund vinner denne kampen. Vi ønsker oss bedre odds og satser på handikapspillet, Haugesund vinner og begge lag scorer til 3.95 i odds. Kampstart kl. 2000.

Andre forslag
Sandnes Ulf - Ranheim  B
Belgia kvinner  - Island kvinner H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.