Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 10.desember

Det er lørdag og storkampen England - Frankrike er nok hovedoversskriften i fotballverden. I tillegg er det Lotto og engelsk fotball på oddsen denne lørdagen.


I dag er det trekning i Lotto så har du tenkte å utvide julebudsjettet så kan det kanskje være lurt å levere en kupong. Oddsen i dag har et bra utvalg. Det er to nye åttende delsfinaler i fotball VM. Vi har runde i engelske Championship og litt ymse fra lavere divisjoner fra diverse europeiske serier. 

England - Frankrike H 3.15
Vi velger oss kampen mellom England og Frankrike i VM som vår hovedkamp i dag. Dette er vel et oppgjør mellom to av europeisk fotballstorheter som det knytter seg mest spenning til. For å ta oddsen først: H 2.90, U 3.15 og B 2.45. Vi  tror det blir en jevn kamp. Faktisk såpass jevn at det er fare for ekstraomganger til for å avgjøre dette. Vi satser likevel på en H til 3,15 i odds i ordinær tid. Kampstart kl. 2000.

Andre forslag
Blackburn – Preston North End  H
Stoke – Cardiff H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen