Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 1.oktober

Det ble en grei fredag for de som fulgte oss da. I dag er det helg og klubbfotballen er tilbake i Europa. Dermed er endelig landslagspausen over.


Det er ca 14 millioner i førstepremiepotten i Lotto i dag. Ønsker du å øke budsjettet litt så kan det kanskje være lurt å levere inn en kupong. Endelig helg  og mye bra fotball på Oddsen i dag. Landskampene er historie og klubbfotballen ruller videre. Den norske fotballen på oddsen i dag består litt av topp og bunn. Mange kamper i Norsk Tipping liga, litt PostNord liga og kamper i Eliteserien. Damene glimrer med sitt fravær, men kommer nok sterkere på søndag. Utenlands så er det full rulle på høyeste nivå Europa rundt.

Fulham - Newcastle H  2.90
Vi velger oss kampen mellom Fulham og Newcastle i Premier League som vår hovedkamp i dag. Fulham ligger på 6.plass med 11 poeng. Det er en meget bra plassering av et lag som vanligvis ikke ferdes så høyt på tabellen. Newcastle ligger på 10.plass med 8 poeng. Laget har slitt alvorlig med å avgjøre jevne kamper til sin fordel og som kjent, uavgjorte kamper gir bare ett poeng per kamp. Oddsen på kampen: H 2.90, U3.30 og B 2.25. Mitrovic, spissen til Fulham er i knallform, senket Norge i landskampen og vi tror han kommer til å avgjøre denne kampen. Fulham vinner på hjemmebane til 2.90 i odds. Kampstart kl. 1600.

Andre forslag
Bournemouth - Brentford B
FC Køln - Borussia Dortmund B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen