Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 1.november

Vi starter på en ny måned denne dagen. De som fulgte oss i går hadde noe å glede seg over. Sjekk hva vi har denne tirsdagen.


I dag er det trekning i Eurojackpot. Det er helt vanvittig mye penger som skal deles ut. Hele 1,22 milliarder kroner. Så ønsker du å spe på budsjettet litt så kan det kanskje lønne seg å levere en innsats. På fotballfronten så er det Champions League som gjelder i dag.  Det er siste kamp i gruppespillet og bare i noen få av gruppene er det avgjort hvem som går videre som nummer 1 og 2. I resten av gruppene så kan faktisk mye forandre seg på tabellen .

Marseille - Tottenham B 2.40
Vi velger oss kampen mellom Marseille og Tottenham i Champions League som vår hovedkamp i dag. Hjemmelaget ligger sist i gruppe D med 6 poeng. Tottenham ligger på topp med 8 poeng. I mellom ligger Eintracht Frankfurt og Sporting CP med 7 poeng hver. Så det er helt klart at her får resultatet stor betydning for hvem som går videre. Ingen av lagene i gruppen har klart å produsere noen overbevisende resultater. Oddsen på kampen: H 2.80, U 3.40 og B 2.40. Vi tror Tottenham vinner denne kampen selv om det er på bortebane til brukbare 2.40 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Sporting CP - Eintracht Frankfurt  B
Porto - Atletico Madrid  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen