Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 1.juni

I dag er det 1.juni og en ny måned er i gang. Vi har funnet frem noen spill til dere av interesse denne onsdagen.

Vi minner om trekning i Vikinglotto i dag. Det er 30 millioner i førstepremiepotten som søker nye eiere. Kanskje det blir deg? Prøv lykken. Vi går nå inn i en periode med landslagsspill og det vil naturlig nok prege utvalget på Oddsen . Vi har en del landskamper allerede i dag fra forskjellige turneringer som VM kvalifisering til Nations League. 

Skottland - Ukraina H  2.20
Vi velger oss en semifinale kamp i kvalifiseringen til VM mellom Skottland og Ukraina. Vinneren av denne kampen møter Wales i en finale for å kvalifisere seg til VM. Tidligere har Portugal og Polen vunnet sine kvalifiseringsfinaler. Begge lagene i denne kampen ble nummer 2 i sine puljer. Skottland med kanskje best uttelling på sine kamper med 6 seire på sine 6 siste kamper. Ukraina tapte ikke mange av sine kamper heller, men det ble en del uavgjorte, hele 4 på de 6 siste kampene. Oddsen på kampen: H 2.20, U 3.00 og B 3.20. Vi tror Skottland går videre på bekostning av Ukraina til moderate 2.20 i odds. Kampstart kl. 2045 på Hampden Park.

Andre forslag
Polen - Wales  H
Italia - Argentina  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.