Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 1.desember

Vi er i desember og her finner dere julemånedens første spillforslag. I dag er det litt mer på oddsen å spille på enn bare VM kampene.


Da er vi kommet i desember og vi håper å finne noen gode spill til dere i dag på Oddsen. Også i dag er det fire nye kamper i gruppespillet i fotball VM. Det har ikke vært lett å prikke inn de rette oddsvinnerne i det siste. Det har vært en del overraskende resultater. Så vi vender blikket i dag mot norsk ishockey og satser på at vi kan plukke noen vinnere der. 

Stjernen - Stavanger H 2.80
Vi velger oss kampen mellom Stjernen og Stavanger Oilers i Fjordkraft ligaen som vår hovedkamp i dag. Stjernen ligger på 3.plass med 44 poeng. Oilers ligger på 5.plass med 43 poeng. Så det er tett mellom lagene på denne delen av tabellen. Begge lagene har fire tap og bare to seire på sine 6 siste kamper.  Oddsen på kampen: H 2.80, U 4.40 og B 2.00. Vi tror Stjernen vinner denne kampen til brukbare 2.80 i odds. Kampstart kl. 1900.

Andre forslag
Storhamar – Sparta Sarpsborg  H
IK Oskarshamn - Malmö IF  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen